Spørsmål

 

Aller først noen fordeler ved å handle hos Bodypiercing.no:

  • Vi gir GRATIS frakt ved kjøp over 90 Kr
  • Norsk nettbutikk – alle varer på lager
  • Kun 1-2 dager leveringstid rett i postkassa
  • 30 dagers angrerett på alle varer
  • Betal med kort, faktura eller PayPal
Må jeg registrere kundekonto?
Du må ikke registrere konto for å handle hos Bodypiercing.no, men det er flere fordeler ved å ha en slik kundekonto. Ikke bare slipper du å fylle ut navn og adresse hver gang du skal bestille, du kan også gå tilbake på ordrehistorikken din og bestille de samme produktene på nytt. Du vil også få tilsendt nyhetsbrev slik at du kan holde deg oppdatert på konkurranser, tilbud og fete nyheter!
Hvorfor er det minstebestilling?
For å kunne ha så lave priser som vi har og gratis frakt, har vi en minstebestilling på 49 kr. Dette burde ikke være en avskrekkende sum og vi håper på forståelse for dette.
Hvordan betaler jeg?
Du kan betale med visakort, kredittkort, Klarna Faktura og Klarna Konto via Klarna Checkout. Det fremkommer ingen fakturagebyr. Klarna ber om fødselsnummeret ditt for å kunne foreta en kredittsjekk i forbindelse med fakturabetalingen. Vi kan forsikre deg om at ditt fødselsnummer ikke under noen omstendigheter vil bli utlevert til uvedkommende. Vi tilbyr også betaling via Paypal, verdens største betalingsformidler på nett. Både Klarna og PayPal er seriøse aktører og ivaretar din sikkerhet. Trygt for deg, trygt for oss!
Sender dere til utlandet?
Nei, det er dessverre ikke tilrettelagt for sending til utlandet. Vi sender til hele Norge, inkl. Svalbard.
Hvor lang er leveringstiden?
Vi sender din bestilling med A-post (dessverre ingen sporing) for hurtig og enkel levering. Normalt vil den bli sendt til deg dagen etter at du har bestilt og den kommer rett i din postkasse. Normal leveringstid for A-post er 1-2 virkedager, men kan til tider variere av postgangen.
Hvordan vet jeg at bestillingen er sendt?
Du vil motta en e-post når din bestilling er pakket og sendt fra vårt lager (som regel dagen etter at du har bestilt). Ikke fått e-post? Sjekk spamfilteret i e-posten din, det hender dessverre at den havner der.
Hvor blir bestillingen min av?

Bodypiercing.no står ikke ansvarlig for forsinkelser når sendingen er overlevert til Posten. Du som kunde er ansvarlig for at det opplyses om riktig adresse og at postkassen er riktig merket. Om du har oppgitt feil adresse og pakken ikke dukker opp, kan ikke Bodypiercing.no belastes for det. Om adressen er korrekt og postkassen merket med ditt navn, og pakken din likevel ikke har kommet frem innen 5 dager etter at den er sendt fra vårt lager, kan du ta kontakt med oss her, så skal vi finne en løsning på det.

Kan jeg returnere en vare?

Hos Bodypiercing.no har du 30 virkedagers angrerett fra den dagen varen ble mottatt. Ønsker du å returnere en vare, er det viktig at du legger en lapp med navnet ditt i returen slik at vi vet hvem den er fra. Returadressen er: Skin Fuel Empire Tattoo & Piercing, Lille Øvregate 12, 5018 Bergen. Umerkede returer blir ikke behandlet. Du står selv for returporto. Returer sendt som med oppkrav vil ikke bli løst ut av oss. Vi sender en bekreftelse til deg når
returen din er mottatt og med informasjon om når refusjon vil skje. Du kan sende angrerettkjemaet til oss på e-post om du ikke har tilgang til printer.

Link til angrerettskjema

Kan jeg reklamere på en defekt/transportskadet vare?

Selvsagt. Vi sjekker alltid alle piercingsmykker før de sendes ut til deg. Likevel kan et smykke være defekt som følge av feilproduksjon eller bli skadet under transport. Heldigvis skjer dette svært sjeldent, men skulle uhellet være ute, har du naturligvis full rett til å reklamere. Send oss et bilde av det defekte/ødelagte piercingsmykket med informasjon om du ønsker pengene tilbake eller et nytt smykke.

Hvordan kan jeg kontakte dere?

Du kan sende oss en henvendelse via kontakt sidene våre eller på Facebook.

spørsmål om smykkene

 

Kan dere skaffe et spesifikt smykke?

Ser du etter et smykke i en bestemt farge, størrelse eller utførelse? Vi kan ikke garantere at vi får tak i akkurat det du ønsker, men vi skal jaggu gjøre et forsøk! Ta kontakt via Kontakt sidene våre eller Facebook, så finner vi ut av det.

Jeg finner ikke min størrelse, kan dere skaffe den?

Ja, i de aller fleste tilfeller kan vi det. Ta kontakt via kontaktskjemaet eller på Facebook, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Må jeg fjerne piercingsmykke før røntgen/operasjon?

Neida. Du kan bruke piercingsmykker som er laget av akryl, silikon eller bioplast.

Inneholder smykkene deres nikkel?

Alle smykker som er laget av 316L rustfritt stål inneholder noe nikkel. Har du reagert på nikkelholdige smykker tidligere, anbefaler vi at du holder deg til smykker laget av akryl, bioplast, bein, glass, silikon, stein, tre eller titan. Se alle våre allergivennlige smykker her.

Jeg har nikkelallergi, kan jeg bruke piercingsmykker?

Klart du kan! Du må bare unngå å bruke stålsmykker. Vi anbefaler at du bruker smykker av akryl, bioplast, bein, glass, silikon, stein, tre eller titan. Se alle våre allergivennlige smykker her.

1