Har du sett våre DIY nagler, spikes og studs? Vi bare elsker disse! Blås helt nytt liv i gamle og kanskje litt kjedelige klær, sko og vesker. Sett nagler på skuldre, rundt ermer, lommer, glidelås, skohæl, lokket på veska, etc. Her er det bare fantasien som setter grenser! De er rett og slett råtøffe og gir et helt annet uttrykk til antrekket/skoene/veska. Dessuten sparer man jo miljøet litt ved å gjenbruke klær og tilbehør man kanskje ellers ville kastet.

Et annet godt tips er å se etter rimelige basis klær i butikken og sette på nagler. Vips, så har du et helt unikt plagg som ingen andre har!

Våre nagler kommer i 5 og 10 pakninger, er laget av både metall og plastikk og du får de til svært gunstige priser. Festes enten med skruer eller klemmer (les i produktteksten). Klemmer passer best for tøy, mens knapper og skruer passer godt for tykkere stoffer, vesker og sko.

Har du kjøpt nagler hos oss og spritet opp klær eller tilbehør? Send oss ditt bilde eller post det på instagram og hashtagg det #bodypiercingno!

eksempler

1